El Disseny Importa i molt

El cervell humà és capaç de processar informació visual en 13 mil·lisegons. És a dir, som capaços de percebre abans una imatge, que una paraula.

Som éssers visuals. Ens guiem pel que veiem i la vista és el sentit que més informació rep; valorem el nostre entorn, avaluem perills, gestos, actituds, aliments, expressions…

Ens ajuda a determinar si aquesta noia sembla asiàtica o no, si aquest treball sembla complex o no, o si aquesta caixa de galetes sembla autènticament tradicional o no.

Per això, establir correctament el que volem transmetre en base a estímuls visuals és fonamental per concentrar aquesta informació que el cervell descodificarà en 13 mil·lisegons.

Per a les marques, tenir l’oportunitat d’impactar correctament és l’oportunitat de generar l’estímul adequat.

El disseny és fonamental per alinear allò que volem transmetre, amb allò que veiem i descodifiquem. No n’hi ha prou amb tenir un logotip bonic, hem de tenir un logotip adequat. No n’hi ha prou amb tenir una web que ens serveixi, hem de tenir un web que sumi a la nostra marca.

En un entorn en què les propostes de valor cada vegada estan més a prop, els posicionaments més enganxats, i les identitats menys diferenciades, el disseny aporta solucions diferents.

Posted on 1 setembre, 2014 in Ens inspira

Share the Story

About the Author

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to Top